Welkom op onze website


Holthaus Bouwwerken

Verhuur van hoofd en handen


In 2008 begonnen in de agrarische sector met het bouwen van stalinrichtingen en nu een volledige agrarisch en industrieel elektrotechnisch installatiebedrijf  en industriële automatiseerder. De naam dekt eigenlijk al lang niet meer de lading, maar door de naamsbekendheid laten we het maar zo.

Holthaus Bouwwerken is gespecialiseerd in het maken en het leveren van op maat gemaakte oplossingen in de intensieve veehouderij en industrie.  

 Samen met u vindt Holthaus Bouwwerken de beste oplossing voor elk technische probleem. U kunt gebruik maken van onze kennis, ervaring en expertise en u mag van ons een goed advies verwachten. Of het nu gaat over werktuigbouw of elektrotechnische vraagstukken, Holthaus Bouwwerken is uw ideale partner. 

Holthaus Bouwwerken vindt een goed contact met u als klant heel belangrijk. Wij geven u graag duidelijkheid over de voortgang van het werk, eventuele problemen die we tegenkomen en de oplossingen. U weet altijd waar u aan toe bent!

In de ontwikkelingsfase kan Holthaus Bouwwerken voor u een machine, constructie of installatie doorrekenen zodat bijvoorbeeld duidelijk wordt of het juiste benodigde vermogen wordt toegepast. Hierbij wordt gekeken naar een optimale aandrijving of beweging van onderdelen. Zo kan in de ontwerpfase eventueel al ingegrepen worden, zodat verkeerde beslissingen worden voorkomen en kosten bespaard.

Verhuur van hoofd en handen

We horen graag wat uw wensen zijn, denken met u mee en voeren ook nog eens graag uit! 

Tien tegen één dat we samen tot een prachtige oplossing komen! 

Ons motto is niet voor niets “verhuur van hoofd en handen”

 

Opbellen